Ethvert håb Atletico Madrid havde fået en titeludfordring formindsket i dag

Ethvert håb Atletico Madrid havde fået en titeludfordring formindsket i dag, da Girona formåede at holde hjemmeholdet i uafgjort. I øjeblikket sætter Atletico Madrid ni point fra toppen, men Barcelona har et spil i hånden.
Kampen startede med madrasserne favoritterne for at vinde en sejr på Wanda Metropolitano. Men en stædig besøgsside og nogle dårlige substitutionsvalg kostede Atletico Madrid-manager Diego Simeone vinde.
Gennembrudet kom efter 34 minutter med en strålende pasning ind i feltet fra Thomas mod Diego Costa. Girona målmand Bono kom ud for at presse Costa, som ledede den sidelæns til en umarkeret Griezmann, der havde et tomt mål at sigte på. Girona-forsvarerne var ingen steder nær og opfordrede til offside.
Første halvleg fodboldtrøjer børn sluttede med Atletico Madrid 1-0 op, men Girona slog bare hjemmeholdet på besiddelse med 53%. Atletico Madrid har en stor defensiv rekord i denne sæson og holder 12 rene plader, og det så ud som om de var bestemt til en smal sejr.
Diego Simeone selv erstattet Diego Costa og Griezmann efter henholdsvis 60 og 70 minutter. Argentineren kiggede indhold for at prøve at holde kampen i træk.
Men Girona havde andre planer. Deres scrappy comeback mål kom i det 73. minut. En dårlig clearing fra Atleti på venstre side så bolden bolden højt op i luften for at komme ned midt i feltet. Portu formåede at komme på slutningen af ​​pinball-aktionen for at liverpool trøje kaste bolden ind i seks-yard kassen.

Girona træner Pablo Machín vil være glad for at tage et punkt hjem fra Wanda Metropolitano. Catalanerne var uden hovedspiller Cristian Stuani, efter at han havde lidt hjernerystelse fra sidste uges kamp med Las Palmas. Uruguayerne har været nøglen til klubben denne sæson og scorede 10 mål i La Liga.
I mellemtiden blev Diego Simeone tvunget til at kommentere sine substitutioner under spillet.
Atletico Madrid forsøger nu at hævne sig mod Sevilla i anden runde af deres Copa del Rey-slips midt i ugen. Så skal de nyde en let sejr over Las Palmas næste weekend. Girona har også en nemmere armatur, der står over for at mærke Malaga næste lørdag.